AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve kertenkele görmek

Kahve falında fare ve kertenkele görmek

Kahve falında fare ve kertenkele görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kudretinin yerine geleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine yorulur.

Kahve falında fare ve kertenkele gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Kahve falında fare ve kertenkele görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında fare kertenkele görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kertenkele kesmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında kertenkele kovalamak eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kertenkele ölüsü görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü kertenkele görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir