AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev kertenkele görmek

Kahve falında dev kertenkele görmek

Kahve falında dev kertenkele görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, bahtın açık olmasına, imkânlarının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev kertenkele gördüyseniz:

  • Bir kadınsanız beklemediğiniz bir çekicilik kazanabilirsiniz.

Kahve falında dev kertenkele görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işarettir.

Kahve falında çok kertenkele görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda kertenkele görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı kertenkele görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında fare ve kertenkele görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan kertenkele görmek güvenini sarsacağına, onun zamanını çalacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kertenkele yumurtası görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir