AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep ve kertenkele görmek

Kahve falında akrep ve kertenkele görmek

Kahve falında akrep ve kertenkele görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Kahve falında akrep ve kertenkele gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Kahve falında akrep ve kertenkele görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kertenkeleden korkmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kertenkele öldürmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek hem geleceğinin güzel olacağına, bol hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir