AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele yemek

Kahve falında kertenkele yemek

Kahve falında kertenkele yemek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, sorunların artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında kertenkele yemek gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kertenkele yemek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında dev kertenkele görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kertenkele yakalamak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında turuncu kertenkele görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan kertenkele görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir