AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kertenkele görmek

Kahve falında hamile kertenkele görmek

Kahve falında hamile kertenkele görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, mirasa, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kertenkele gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında hamile kertenkele görmek dini inançların güçleneceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında kertenkele yumurtası görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, aile hayatının hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kertenkele görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kertenkele yakalamak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına işarettir.

Kahve falında büyük kertenkele görmek yaşamının uzun olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi kertenkele görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir