AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kertenkele görmek

Kahve falında küçük kertenkele görmek

Kahve falında küçük kertenkele görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kertenkele gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Kahve falında küçük kertenkele görmek iyilik ve hayır bulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında küçük yeşil kertenkele görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kertenkele doğurmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kertenkele görmek şansının bahtının açılacağına, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Kahve falında evinde kertenkele görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında zehirli kertenkele görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir