AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kertenkele görmek

Kahve falında mavi kertenkele görmek

Kahve falında mavi kertenkele görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kertenkele gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, bazen spontane tavırlar düşünülerek yapılanlardan daha etkili sonuçlar verebilir.

Kahve falında mavi kertenkele görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah kertenkele görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe kertenkele görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kertenkele görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işaret eder.

Kahve falında kertenkele yutmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yılan kertenkele görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kertenkele görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında renkli kertenkele görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir