AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kedi köpek görmek

Kahve falında fare kedi köpek görmek

Kahve falında fare kedi köpek görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, her daim bereketli işler yapacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işarettir.

Kahve falında fare kedi köpek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında kedi köpek fare görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Kahve falında fare kedi köpek görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kedi fare görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir