AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kedi fare görmek

Kahve falında köpek kedi fare görmek

Kahve falında köpek kedi fare görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında köpek kedi fare gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Kahve falında kedi köpek fare görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında köpek kedi fare görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare kedi köpek görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine inanılır.

Kahve falında fare kedi görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kara kedi ve fare görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kedi fareyi yerken görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir