AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi köpek fare görmek

Kahve falında kedi köpek fare görmek

Kahve falında kedi köpek fare görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek fare gördüyseniz:

  • Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi köpek fare görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında fare kedi köpek görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, yolunda devam edeceğine delalettir.

Kahve falında köpek kedi fare görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kötü halin son bulacağına yorulur.

Kahve falında fareyle kedi görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi görünümlü fare görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Kahve falında evde fare ve kedi görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir