AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisi ile gururlanacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin oynadığını görmek başarılarının kalıcı olacağına, işlerin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kediyle oynadığını görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına delalettir.

Kahve falında kara kedi ve fare görmek tövbe etmeden vefata, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi gibi fare görmek daha güçlü bir hale geleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında köpek kedi fare görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir