AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine alamet eder.

Kahve falında elinde fare tuttuğunu görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare tuttuğunu görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında kedi tuttuğunu görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare kedi görmek düzenin kurulacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde fare ve kedi görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi fare görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare ve kedi öldürmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir