AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kedi görmek

Kahve falında fare kedi görmek

Kahve falında fare kedi görmek çıkmaza düşeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında fare kedi gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Kahve falında fareler ve kediler görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında fare kedi köpek görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin fare görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediye fare görmek huzurlu bir insan olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir