Kahve falında kediye fare görmek

Kahve falında kediye fare görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediye fare gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişilerle bağlantı kurabilir ya da size ilham veren kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında kedi fareyi yerken görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına delalettir.

Kahve falında fare kedi görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi öldürdüğünü görmek sorunlarının çözüleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek daha fazla kazanç getireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında farenin kediyi öldürmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, gelirinin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek aksiliklerin son bulacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top