AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin fare görmek

Kahve falında kedinin fare görmek

Kahve falında kedinin fare görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin fare gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kara kedi ve fare görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ve beyaz fare görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında fareler ve kediler görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve kedi görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir