AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa ezmek

Kahve falında kafa ezmek

Kahve falında kafa ezmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, yaşananları unutturacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kafa ezmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında birinin kafasını ezmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek yeni yatırımlar yapacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine inanılır.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını ezmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan kafası ezmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farenin kafasını ezmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir