AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kafasını ezmek

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, planların aksayacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında taşla kafa ezmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yeterli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kafa ezmek dertlerin sonlanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare kafası ezmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında farenin kafasını ezmek büyük tartışmalar yaşanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir