AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşla kafa ezmek

Kahve falında taşla kafa ezmek

Kahve falında taşla kafa ezmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında taşla kafa ezmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişilere gerçekçi yaklaşmanız daha mutlu olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında taşla kafa ezmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işarettir.

Kahve falında kafa ezmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasını ezmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin kafasını ezmek varolan borçların yakında ödeneceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir