AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ısırdığını görmek

Kahve falında fare ısırdığını görmek

Kahve falında fare ısırdığını görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ısırdığını gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek özlemelerin son bulacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında farelerin ısırdığını görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında farenin kendini ısırdığını görmek garanti olacak bir yer edineceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında kendini fare ısırdığını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında fareyi ısırmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir