AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare eti yediğini görmek

Kahve falında fare eti yediğini görmek

Kahve falında fare eti yediğini görmek keder yaşayacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare eti yediğini gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Kahve falında fare eti yediğini görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına rivayet eder.

Kahve falında başkasının fare yediğini görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında fare yediğini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, toplum için faydalı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz fare yediğini görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir