AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare pisliği yediğini görmek

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında fare pisliği yediğini gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, geçim derdi yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare ve pisliğini görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare pisliğini görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin pisliğini görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ve fare pisliği görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta fare pisliği görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında fare pisliği yemek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında fare pisliği temizlemek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir