AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur ellemek

Kahve falında çamur ellemek

Kahve falında çamur ellemek çok büyük bir şok yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, geleceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur ellemek gördüyseniz:

  • Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanı gerekebilir.

Kahve falında çamur ellemek hayatının bir düzene kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında çamuru ellemek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işarettir.

Kahve falında fareyi ellemek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak ellemek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işaret eder.

Kahve falında insan dışkısı ellemek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında örümcek ellemek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kadın organı ellemek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir