AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını ellemek

Kahve falında kadını ellemek

Kahve falında kadını ellemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, Tövbe Edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadını ellemek gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında kadın memesi ellemek yaşam enerjisine kavuşacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret eder.

Kahve falında kadın organı ellemek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadına ellemek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın memesine ellemek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek aydınlanacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir