AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek ellemek

Kahve falında böcek ellemek

Kahve falında böcek ellemek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek ellemek gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında böcek ellemek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın bacağı ellemek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi pisliğini ellemek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini ellemek zarar etmeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında çiş ellemek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir