AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının memesini ellemek

Kahve falında bir kadının memesini ellemek

Kahve falında bir kadının memesini ellemek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Kahve falında kadın memesi ellemek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın memesine ellemek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek heyecan ve hareketlilik geleceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kadının memesini ellemek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının memesini ellemek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında kızın memesini ellemek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeye ellemek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın bacağı ellemek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir