AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü ellemek

Kahve falında göğsünü ellemek

Kahve falında göğsünü ellemek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken çok fazla işiniz olacak, nereye koşturacağınızı şaşırabilirsiniz.

Kahve falında göğsünü ellemek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü ellemek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsüne ellemek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işarettir.

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir