AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare dolaştığını görmek

Kahve falında fare dolaştığını görmek

Kahve falında fare dolaştığını görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare dolaştığını gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında fare doyurmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fare dolaştığını görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, hastalıklarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin dolaştığını görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kendisine olan güveninin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir