AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi dolaşırken görmek

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi dolaşırken gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsunuz.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin dolaştığını görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına inanılır.

Kahve falında evde fare dolaştığını görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, mutlu olacağına ve güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir