AnaSayfa / Genel / Kahve falında farelerin dolaştığını görmek

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farelerin dolaştığını gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde fare dolaştığını görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin dolaştığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare doyurmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir