AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare doyurmak

Kahve falında fare doyurmak

Kahve falında fare doyurmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında fare doyurmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında evde fare dolaştığını görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet eder.

Kahve falında fare dolaştığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulur.

Kahve falında fare doyurmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine inanılır.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yönetici olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir