AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin dolaştığını görmek

Kahve falında farenin dolaştığını görmek

Kahve falında farenin dolaştığını görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında farenin dolaştığını gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Kahve falında fare dolaştığını görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evde fare dolaştığını görmek kazançsız işler peşinde olmaya, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin dolaştığını görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir