AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde dolaşan fare görmek

Kahve falında evde dolaşan fare görmek

Kahve falında evde dolaşan fare görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, şöhret ve hayır getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde dolaşan fare gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımlarınızı duygularınızın yönlendirmesine izin verirseniz sonuçlar sizi yavaşlatabilir veya engellenebilir.

Kahve falında evde fare dolaştığını görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, kendi ailesi ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında farenin üzerinde dolaştığını görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare dolaştığını görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir