AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde dolaşan fareler görmek

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde dolaşan fareler gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Kahve falında evde fare dolaştığını görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında fare dolaştığını görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin dolaştığını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir