AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek işlerinde bereket olacağına, sevgisinin artacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, imkânlarını kaybedeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin evde dolaştığını gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, yanlış anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evde fare dolaştığını görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hayatın yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek mutlu olunacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin dolaştığını görmek fakirlikten kurtulmaya, onu isyan noktasına getireceğine inanılır.

Kahve falında fare doyurmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir