AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare çiğnemek

Kahve falında fare çiğnemek

Kahve falında fare çiğnemek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hem eğleneceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare çiğnemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında fare çiğnemek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır çiğnemek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında altın çiğnemek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabun çiğnemek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında böcek çiğnemek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında sırt çiğnemek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kum çiğnemek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir