AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek çiğnemek

Kahve falında böcek çiğnemek

Kahve falında böcek çiğnemek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında böcek çiğnemek gördüyseniz:

  • Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir.

Kahve falında böcek çiğnemek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet eder.

Kahve falında tütün çiğnemek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç çiğnemek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında cam bardak çiğnemek hatalı yollara sapılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın çiğnemek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir çiğnemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında insan eti çiğnemek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir