AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum çiğnemek

Kahve falında kum çiğnemek

Kahve falında kum çiğnemek çok kötü durumlara düşeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum çiğnemek gördüyseniz:

  • Evde yararlı değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında kum çiğnemek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, para ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında saç çiğnemek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün çiğnemek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında karanfil çiğnemek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt çiğnemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır çiğnemek zor durumlara düşeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalet eder.

Kahve falında sabun çiğnemek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında cam bardak çiğnemek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir