AnaSayfa / Genel / Kahve falında damla sakızı çiğnemek

Kahve falında damla sakızı çiğnemek

Kahve falında damla sakızı çiğnemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek ona emek vereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında damla sakızı görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işarettir.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir