AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt çiğnemek

Kahve falında sırt çiğnemek

Kahve falında sırt çiğnemek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sırt çiğnemek gördüyseniz:

  • Biraz daha sabırlı olarak, karşınızdaki kişinin biraz olsun şüphe duymasına çalışabilirsiniz.

Kahve falında sırt çiğnemek halinin iyi olduğuna, kimseyle konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında maydanoz çiğnemek kendine olan güvenini kaybedeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeği çiğnemek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında para çiğnemek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına rivayet eder.

Kahve falında birşey çiğnemek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir çiğnemek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir