AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun çiğnemek

Kahve falında sabun çiğnemek

Kahve falında sabun çiğnemek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sabun çiğnemek gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Kahve falında sabun çiğnemek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet eder.

Kahve falında taş çiğnemek çok güzel günler geçirileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yılan çiğnemek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir çiğnemek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan eti çiğnemek maddi varlığının çoğalacağına, yeni bir eve sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yılan eti çiğnemek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında sigara çiğnemek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir