AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır çiğnemek

Kahve falında çamaşır çiğnemek

Kahve falında çamaşır çiğnemek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır çiğnemek gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında çamaşır çiğnemek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran çiğnemek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına alamet eder.

Kahve falında sırt çiğnemek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında para çiğnemek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ et çiğnemek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar çiğnemek çok kötü günler geçirileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir