AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın çiğnemek

Kahve falında altın çiğnemek

Kahve falında altın çiğnemek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında altın çiğnemek gördüyseniz:

  • Açmazlar veya anlaşmazlıklar zaman içinde çözüme kavuşabilir.

Kahve falında altın çiğnemek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında çiklet çiğnemek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kağıt çiğnemek yüzünün de yerlere düşeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hap çiğnemek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yılan eti çiğnemek tüm dileklerinin gerçek olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulur.

Kahve falında çiğ et çiğnemek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir