AnaSayfa / Genel / Kahve falında falım sakız görmek

Kahve falında falım sakız görmek

Kahve falında falım sakız görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , günlerinin güzelleşeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında falım sakız gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında falım sakız görmek iflasın eşiğine geleceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ağzından sakız çekmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulur.

Kahve falında sakızdan boğulmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sakız atmak bolluğun ve bereketin artacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında sakız sündürmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kimseyle konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakız aldığını görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında birine sakız vermek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir