AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sakız vermek

Kahve falında birine sakız vermek

Kahve falında birine sakız vermek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, neredeyse kahrolacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birine sakız vermek gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Kahve falında birine sakız vermek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hasadının tarlasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında sakız patlatmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına rivayet eder.

Kahve falında damla sakızı görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında çam sakızı yemek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, her daim Allah yolunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sakız görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağızda sakız görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir