AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız aldığını görmek

Kahve falında sakız aldığını görmek

Kahve falında sakız aldığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakız aldığını gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Kahve falında sakız aldığını görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzından sakız almak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şekerli sakız görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakız atmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında birine sakız vermek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara sakız görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir