AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakızı çiğneyip atmak

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına inanılır.

Kahve falında sakız atmak yönetici makamına geleceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakızı atmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan sakız atmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir