AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız atmak

Kahve falında sakız atmak

Kahve falında sakız atmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakız atmak gördüyseniz:

  • Farklı iş veya konularla ilgilenebilir, farklı yöntemler deneyebilir veya size ilham veren seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında sakızı çöpe atmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakızı atmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan sakız atmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakız atmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sakız görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sakız satın almak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakız vermek hayırlı adımlar atılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir