AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından sakız çekmek

Kahve falında ağzından sakız çekmek

Kahve falında ağzından sakız çekmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından sakız çekmek gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında ağzından sakız çekmek uğranılan zararın paylaşılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalettir.

Kahve falında sakızın ağzına yapıştığını görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin ağzından sakız almak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalettir.

Kahve falında ağzından diş çekmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına yorulur.

Kahve falında ağzından saç kılı çekmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından ip çekmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağ çekmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir