AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız sündürmek

Kahve falında sakız sündürmek

Kahve falında sakız sündürmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakız sündürmek gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında sakız sündürmek sevineceğine ve mutlu olacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş sündürmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızlı şeker görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakız çıkarmak inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden sakız almak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil sakız görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir