AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakızdan boğulmak

Kahve falında sakızdan boğulmak

Kahve falında sakızdan boğulmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, maddi zararının giderileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sakızdan boğulmak gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında sakızdan boğulmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına inanılır.

Kahve falında sakızla boğulmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına inanılır.

Kahve falında şekerli sakız görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında çilekli sakız görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sakız görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hastalıktan şifa bulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında bakkaldan sakız almak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında birine sakız verdiğini görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir